Cillessen blijft ook na blunder van concurrent tweede keus bij Valencia

Cillessen blijft ook na blunder van concurrent tweede keus bij Valencia

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 11:37zo 19-01-2020 om 11:37

Jasper Cillessen lijkt voorlopig niet terug te keren onder de lat bij Valencia. Trainer Albert Celades kiest zondag in het Primera Division-duel met Real Mallorca opnieuw voor Jaume Doménech.

De Oranje-international liep in aanloop naar het Champions League-duel met Ajax in december een blessure op en kwam sindsdien niet meer in actie. Hoewel hij alweer enige tijd fit is, houdt Celades vast aan Doménech. Cillessen leek weer hoop te mogen koesteren op een basisplaats na de halve finale van de Spaanse Supercup in Saudi-Arabië.

Zijn Spaanse concurrent liet zich te kijk zetten door Toni Kroos, die de bal vanuit een hoekschop in één keer in het doel draaide en de Koninklijke op voorsprong zette. Ook bij de 3-0 van Luka Modric ging Doménech niet vrijuit. Voorlopig blijft hij Cillessen echter nog voor in de pikorde in de sinaasappelstad.

De oud-keeper van NEC en Ajax vertrok afgelopen zomer juist bij FC Barcelona om vaker aan spelen toe te komen. Hij kwam tot dusver in negentien officiële duels van Valencia in actie, waarvan veertien in de Primera Division.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws