Auassar pissig na Ajax-Sparta: 'Ik zei tegen hem: doe je je huiswerk wel, of niet?

Auassar pissig na Ajax-Sparta: 'Ik zei tegen hem: doe je je huiswerk wel, of niet?

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 17:15zo 19-01-2020 om 17:15

Adil Auassar is boos op Allard Lindhout. De scheidsrechter trok in de slotfase van Ajax - Sparta een gele kaart voor de middenvelder, die daardoor geschorst is voor de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard.

"Er zijn honderd overtredingen gemaakt en dan geeft hij in de 88ste minuut míj een gele kaart. Met alle respect...", foetert Auassar voor de camera van FOX Sports. "Weet je, al geeft hij mij er honderd, het kan me geen reet schelen. Ik zweer het. Het kan me geen reet schelen."

Het was alweer de negende gele kaart van het seizoen voor Auassar. "Ik heb er echt maling aan, want ik wil gewoon wedstrijden winnen. Als hij mij een gele kaart wil geven in de 88ste minuut, terwijl er geen behoorlijke overtredingen gemaakt zijn en het een relaxte wedstrijd was... Ik zei net al tegen hem: met alle respect, maar doe je je huiswerk wel, of niet? Hij was nergens van op de hoogte."

Auassar had in de slotfase van Ajax - Sparta de gelijkmaker op zijn schoen, maar Lisandro Martínez voorkwam met een redding op de doellijn een zekere goal. De Rotterdammers trokken daardoor nipt aan het kortste eind in de Johan Cruijff Arena (2-1).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws