Update: 'Pereiro is niet onder indruk van ultimatum en traint mee bij PSV'

Update: 'Pereiro is niet onder indruk van ultimatum en traint mee bij PSV'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 18:41zo 19-01-2020 om 18:41

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 11:41ma 20-01-2020 om 11:41

De kans is klein dat Gastón Pereiro de overstap maakt van PSV naar FC Cincinatti. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International heeft de 24-jarige Uruguayaan nog tot maandag 18.00 uur om de knoop door te hakken.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Cincinatti, heeft laten weten dat Pereiro en diens zaakwaarnemer Paco Casal nog één etmaal krijgen. Als de twee zich niet spoedig melden, zal de Major League Soccer-club doorschakelen naar andere opties. Volgens het ED 'klinkt vanuit de hoek van Casal' dat Pereiro niet op het ultimatum zal ingaan.

PSV en Cincinatti zijn akkoord over een transfersom van ruim twee miljoen euro. Het contract van Pereiro loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor de Eindhovense club alleen in de winterse transferperiode nog wat kan verdienen aan de aanvallende middenvelder. De kans dat Pereiro verkocht wordt aan Cincinatti is echter klein.

Casal blokkeerde afgelopen zomer al een lucratieve deal met Spartak Moskou, dat bereid was vijftien miljoen euro te betalen voor Pereiro. De international van Uruguay komt gedurende de transferperiode niet in actie voor PSV.

Update: Het ultimatum van Cincinatti FC lijkt weinig indruk te hebben gemaakt op Gastón Pereiro. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Uruguayaan nog niet gereageerd op het voorstel van de club van coach Ron Jans en directeur Gerard Nijkamp. Hij traint maandag nog gewoon mee bij PSV. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws