Schwaab kan niet wachten op aanstaande rentree: 'Hij gaat zeker iets toevoegen'

Schwaab kan niet wachten op aanstaande rentree: 'Hij gaat zeker iets toevoegen'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 07:08ma 20-01-2020 om 07:08

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 07:21ma 20-01-2020 om 07:21

De terugkeer van Sam Lammers bij PSV komt steeds dichterbij. Daniel Schwaab kan niet wachten tot de spits terugkeert in het elftal bij de Eindhovenaren.

Eerder deze week sprak trainer Ernest Faber al lovend over de spits, die maanden uit de roulatie lag met problemen aan de knie. "Het lijkt alsof Lammers al maanden fit is, maar we moeten checken of hij er echt klaar voor is", sprak Faber voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV Venlo. Mede door het kunstgras kwam de spits nog niet in actie in Venlo en Schwaab vertelde na afloop van die partij aan De Telegraaf dat hij niet kan wachten op zijn terugkeer. "Ik ben blij als hij terug is. Hij is geweldig voor de goal, met beide benen heeft hij écht een goed schot", verklaart hij.

De Duitse centrumverdediger vervolgt zijn lofzang over de centrumspits. "Je kunt hem ook aanspelen met de rug naar de goal, dan houdt hij de ballen vast. Hij gaat zeker iets toevoegen. Zoals je tegen VVV zag, lopen we steeds tegen het probleem aan dat wij de eerste goal niet maken. We geven tegenstanders een tweede adem", toont Schwaab zich bewust van de problematiek bij PSV. Het is aannemelijk dat Lammers donderdag tijdens de bekerwedstrijd met NAC Breda weer minuten gaat maken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws