Vermeer steekt loftrompet over jarenlange concurrent: 'Heb alle vertrouwen in hem'

Vermeer steekt loftrompet over jarenlange concurrent: 'Heb alle vertrouwen in hem'

20-01-2020 08:14
22

Kenneth Vermeer nam zaterdag afscheid van zijn collega's bij Feyenoord. De 34-jarige doelman heeft louter positieve woorden over voor zijn vervanging onder de lat bij de Rotterdammers.

Vermeer voerde jarenlang een hevige concurrentiestrijd met Justin Bijlow. Nu de sluitpost vertrekt naar Los Angeles FC, steekt hij de loftrompet over de 22-jarige doelman. "Ik heb alle vertrouwen in hem. Justin is enorm leergierig, hij heeft een geweldige winnaarsmentaliteit en hij is rustig. Dit is zijn kans om het nu voor lange tijd te laten zien. Maar het is gewoon een goede keeper", tekent De Telegraaf op uit de reactie van Vermeer.

Wedden

Meer odds

Eric Botteghin sluit zich aan bij de woorden van zijn vertrekkende collega en ziet in Bijlow een uitstekende doelman voor de Rotterdammers voor de komende jaren. "Die is mentaal en fysiek eigenlijk nog sterker teruggekomen na zijn blessures. Hij heeft even ritme nodig, maar zijn eerste optreden dit jaar maakte al meteen weer veel indruk. Het is belangrijk voor ons om een goede keeper achter ons te hebben", is de centrumverdediger zich bewust.