Winterversterking voor Willem II: voormalig Duits jeugdinternational komt

Winterversterking voor Willem II: voormalig Duits jeugdinternational komt

20-01-2020 10:22 Laatste update: 10:40
36

Willem II gaat zich versterken met Görkem Saglam. De 21-jarige Duitse middenvelder met Turkse roots komt transfervrij over van VfL Bochum, waar hij komende zomer uit zijn contract loopt. Dat melden het Brabants Dagblad, BILD en RevierSport.

Saglam zet in Tilburg zijn handtekening onder een contract voor tweeënhalfjaar. Hij kwam dit seizoen nog geen minuut in actie voor Bochum, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. De Duitsers waren dan ook bereid om de aanvallende middenvelder deze maand al te laten gaan. Alle partijen zijn akkoord en naar verwachting wordt de deal begin deze week bekendgemaakt.

Willem II haalt met Saglam een voormalig Duits jeugdinternational in huis. Zijn komst komt trainer Adrie Koster bovendien van pas. Hij zag deze winter met Jhonny Quiñónez een middenvelder uit zijn toch al smalle selectie vertrekken. Pol Llonch maakte maandag wel bekend dat hij het seizoen afmaakt bij de Tricolores.

Willem II nam eerder al Vangelis Pavlidis over van Bochum. Ook kwamen met Timon Wellenreuther, Mats Köhlert en de inmiddels vertrokken Atakan Akkaynak en Donis Avdijaj diverse andere spelers uit Duitsland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie