Go Ahead Eagles haalt oude bekende trainer De Gier: 'Soort vaderfiguur voor me'

Go Ahead Eagles haalt oude bekende trainer De Gier: 'Soort vaderfiguur voor me'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 14:57ma 20-01-2020 om 14:57

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 15:55ma 20-01-2020 om 15:55

Soufyan Ahannach vervolgt zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. De club uit Deventer neemt de aanvaller over van Brighton & Hove Albion.

Ahannach tekent een contract voor een half seizoen bij Go Ahead, dat momenteel zesde staat in de Keuken Kampioen Divisie. Een belangrijke rol in de transfer is weggelegd voor trainer Jack de Gier, die eerder al samenwerkte met Ahannach bij Almere City.

"De komst van Jack de Gier, begin 2016, was voor mij echt een schot in de roos. Bij Almere City was hij toch een soort vaderfiguur voor me. Ik vind het belangrijk dat er naast het voetballende gedeelte ook een sociale klik is met een trainer", aldus Ahannach op de website van zijn nieuwe werkgever.

In de zomer van 2017 maakte Ahannach de overstap naar het Engelse Brighton & Hove Albion, dat hem verhuurde aan Sparta Rotterdam. In Rotterdam liep hij een beenbreuk op, die hem lang aan de kant hield. Nadat hij weer was hersteld verhuurde Brighton hem aan het Belgische Union St. Gilloise. Zonder zijn officiële debuut voor Brighton te hebben gemaakt verkast Ahannach nu dus naar Go Ahead Eagles.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws