'Geen aanleiding om dingen te veranderen, we nemen het bekertoernooi heel serieus'

'Geen aanleiding om dingen te veranderen, we nemen het bekertoernooi heel serieus'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 15:16ma 20-01-2020 om 15:16

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 15:55ma 20-01-2020 om 15:55

AZ gaat dinsdagavond tegen TOP Oss waarschijnlijk aantreden met dezelfde elf namen als tegen Willem II. Ondanks het verlies tegen de Tilburgers gaat trainer Arne Slot zijn elftal niet veranderen.

Zaterdagavond verloor AZ in eigen huis met 1-3 van Willem II waarna Ajax de voorsprong tegen Sparta uitbouwde naar zes punten. "Het was voor ons nieuw om een topwedstrijd te verliezen, want dat is ons nog niet overkomen dit seizoen", blikt Slot terug op de clubwebsite.

Toch houdt de trainer het vertrouwen in de spelers die tegen Willem II onderuit gingen. "Er is geen aanleiding om dingen te veranderen. We nemen het bekertoernooi heel serieus. TOP Oss hoeft niet te verwachten dat ze een ander team tegenover zich krijgen dan dat van zaterdag. Ron Vlaar heeft gewoon meegetraind, maar hij is het enige vraagteken."

Slot is op zijn hoede voor TOP Oss en stelt dat er van alles kan gebeuren in het bekertoernooi. "In het bekertoernooi zijn er vaak rare uitslagen. Keuken Kampioen Divisie-clubs kunnen het Eredivisie-teams daarin heel lastig maken. Vorige week maandag verloor TOP Oss nog van Jong AZ met 3-1. Vier dagen later wonnen ze van koploper SC Cambuur. Dat geeft de onvoorspelbaarheid van voetbal aan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws