'Willem II-revelatie onder contract bij NEC: 500.000 euro genoeg voor overstap'

'Willem II-revelatie onder contract bij NEC: 500.000 euro genoeg voor overstap'

20-01-2020 16:20
110

Mike Trésor Ndayishimiye is een van de smaakmakers van de Eredivisie tot nu toe, maar de middenvelder staat nog steeds onder contract bij NEC. Willem II sloeg afgelopen zomer net voor de transferwindow toe, haalde Ndayishimiye op huurbasis naar Tilburg én bedong een optie tot koop.

Ndayishimiye mocht aan het begin van dit seizoen vertrekken bij NEC, waar de middenvelder werd gezien als 'onhandelbaar'. Vlak voor zijn vertrek naar Willem II werd hij uit de selectie gezet in Nijmegen, waarna hij de overstap naar Willem II maakte.

Wedden

Meer odds

In Tilburg maakt Ndayishimiye tot nu toe een uitstekende indruk. Hij is een van de revelaties van het Eredivisie-seizoen en Willem II heeft de kans om de middenvelder definitief naar de club te halen. Omroep Gelderland meldt dat er een optie tot koop is opgenomen in de huurdeal tussen beide clubs. Willem II kan zich, wanneer het 500.000 euro neerlegt voor Ndayishimiye, verzekeren van zijn diensten.

De verwachting is dat Willem II van die mogelijkheid gebruik gaat maken, aangezien de speler inmiddels al veel meer waard is. Aan het einde van het seizoen zou Ndayishimiye vervolgens voor een hoger bedrag verkocht kunnen worden. De Tilburgers moeten voor 1 april 2020 beslissen of ze van de optie tot koop gebruik maken.