'Zaakwaarnemer Dilrosun sluit overgang niet uit na interesse Serie A-club'

'Zaakwaarnemer Dilrosun sluit overgang niet uit na interesse Serie A-club'

20-01-2020 16:42 Laatste update: 16:47
7

Javairo Dilrosun kan rekenen op belangstelling uit de Serie A. De aanvaller van Hertha BSC wordt volgens het Italiaanse Calciomercato in de gaten gehouden door AS Roma, maar de Nederlander zou niet de eerste keus zijn van de Giallorossi.

Volgens het Italiaanse medium is de zaakwaarnemer van Dilrosun maandag gearriveerd in Rome om de onderhandelingen te starten. Roma is op zoek naar aanvallende versterking om in de tweede seizoenshelft meer opties te hebben in de voorhoede. Internazionale-aanvaller Matteo Politano zou Roma's eerste keuze zijn, maar mocht die deal niet doorgaan komt Dilrosun in beeld. Daarnaast lijkt een deal met Inter op het moment niet voor de hand te liggen.

"In het voetbal is alles mogelijk", laat Lorenzo Wouter, de zaakwaarnemer van Dilrosun, weten aan Calciomercato. Het hoeft volgens Wouter echter niet te betekenen dat de Nederlander daadwerkelijk de overstap gaat maken. "Hij voelt zich zeker goed bij zijn huidige club", stelt de zaakwaarnemer in een korte reactie. Zondag meldden Italiaanse media al dat Roma interesse heeft in de Belgische aanvaller Adnan Januzaj.