AD: Feyenoord en Advocaat blijven hopen, trainer wil per se extra centrumspits

AD: Feyenoord en Advocaat blijven hopen, trainer wil per se extra centrumspits

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 07:07di 21-01-2020 om 07:07

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 11:03di 21-01-2020 om 11:03

Feyenoord blijft hopen op de komst van Róbert Boženík. De spits van MSK Zilina moet moet de Rotterdammers een aantal miljoenen kosten, maar de club lijkt niet over de financiële middelen te beschikken om zoveel geld te bieden. 

Trainer Dick Advocaat blijft desondanks hopen op de komst van Boženík. Daarnaast verwacht de coach ook nog een nieuwe middenvelder te mogen verwelkomen deze transferperiode, zo weet het Algemeen Dagblad. Rondom Boženík heersen nog steeds vraagtekens: zo zou Zilina een bod van zes miljoen euro van HSV geaccepteerd hebben op de spits, waardoor Feyenoord zo goed als zeker kansloos is in de strijd om zijn handtekening.

Feyenoord blijft hopen op de komst van de spits, aangezien hij perfect in de filosofie van de Rotterdammers past. Advocaat heeft op het moment maar één échte centrumspits tot zijn beschikking en wil per se een tweede spits verwelkomen deze transferperiode.

Feyenoord neemt het dinsdagavond zonder Renato Tapia op tegen Fortuna Sittard in de KNVB Beker. De middenvelder is niet fit genoeg om af te reizen naar Sittard. Luciano Narsingh zit wel weer bij de selectie, hij ontbrak tegen sc Heerenveen vanwege ziekte. Daarnaast zijn Ridgeciano Haps en Edgar Ié dichtbij een rentree in de selectie, terwijl Rick Karsdorp fit genoeg is om te spelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws