Feyenoord kan Kokorin definitief vergeten: Russische hekkensluiter slaat toe

Feyenoord kan Kokorin definitief vergeten: Russische hekkensluiter slaat toe

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 10:15di 21-01-2020 om 10:15

Feyenoord moet de komst van Aleksandr Kokorin definitief uit het hoofd zetten. De 28-jarige spits heeft getekend bij PFC Sochi, de hekkensluiter van de Russische Premjer-Liga.

De club heeft het nieuws dinsdagochtend bekendgemaakt middels een bondig statement via de officiële kanalen. 'Aleksandr Kokorin zal tot het einde van het seizoen 2019/2020 voor PFC Sochi spelen', aldus de huidige nummer zestien van Rusland.

De 48-voudig international van Rusland kan binnenkort zijn eerste competitiewedstrijd spelen sinds oktober 2018. De toenmalig spits van Zenit Sint-Petersburg misdroeg zich vervolgens in het uitgaansleven en moest enige tijd de gevangenis in: formeel staat Kokorin nog steeds onder contract bij Zenit, maar de aanvalsleider zal het seizoen dus afmaken in Sochi.

Feyenoord – dat dringend op zoek is naar een concurrent voor Nicolai Jörgensen – kan alvast één naam van het spitsenlijstje afstrepen. De naam van de Slowaak Róbert Bozeník zingt nog steeds rond in Rotterdam-Zuid, terwijl ook de naam van Fortuna Sittard-aanvaller Amadou Ciss opdook in het geruchtencircuit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws