'NAC heeft opnieuw interesse en wil PEC Zwolle-middenvelder naar Breda halen'

'NAC heeft opnieuw interesse en wil PEC Zwolle-middenvelder naar Breda halen'

21-01-2020 12:43 Laatste update: 12:50
30

Thomas Bruns staat nadrukkelijk in de belangstelling van NAC Breda, zo meldt VI. De middenvelder mag vertrekken bij PEC Zwolle en kan zijn loopbaan vervolgen in de Keuken Kampioen Divisie.

Volgens Voetbal International wil NAC nu toeslaan en hem losweken bij Vitesse, dat Bruns momenteel verhuurt aan PEC Zwolle. Maar in Zwolle lijkt het einde verhaal voor Bruns, die niet mee op trainingskamp ging en ook niet bij de wedstrijdselectie zat voor het duel met FC Utrecht. Daardoor blijft het voor Bruns waarschijnlijk bij acht officiële duels in dienst van Zwolle.

Bruns is nog altijd eigendom van Vitesse en staat daar nog tot de zomer van 2021 onder contract. Maar ook in Arnhem lijkt Bruns niet in de plannen voor te komen, waardoor NAC een serieuze optie zal zijn voor de middenvelder.

Vitesse verhuurde Bruns eerder al aan FC Groningen en volgens VI had NAC toen ook al interesse. De club uit Breda greep toen mis, maar zou nu dus weer in de markt zijn voor Bruns en hem willen verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij PEC Zwolle en Vitesse. In Arnhem kwam Bruns vooralsnog tot 51 officiële wedstrijden, waarin hij vier keer tot scoren kwam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie