Daily Mail: Mourinho botst met ontevreden Rose tijdens Tottenham-training

Daily Mail: Mourinho botst met ontevreden Rose tijdens Tottenham-training

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 15:20di 21-01-2020 om 15:20

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho heeft een aanvaring gehad met linksback Danny Rose, meldt The Daily Mail. De 29-jarige verdediger behoorde niet tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met Watford en was daar naar verluidt nogal verbolgen over.

Rose had er vermoedelijk wel op gerekend dat hij mee mocht naar Vicarage Road. Tijdens de uitlooptraining van zondag was er sprake van een 'bust-up' en een 'heated exchange' tussen de twee, meldt The Daily Mail. De krant beroept zich op ooggetuigen, die spreken van stemverheffingen en spanningen tussen Mourinho en de linksback.

Maandag had Tottenham weer een training: volgens The Daily Mail kwam Mourinho weer even terug op zijn clash met Rose. Na de warming-up werd de Engels international even apart genomen en had hij één-op-één een gesprek met zijn manager.

Sinds Mourinho eind november het stokje van Mauricio Pochettino overnam, komt Rose slechts mondjesmaat aan spelen toe. Zijn contract bij Tottenham loopt nog anderhalf jaar door, maar het is nog maar de vraag of hij zijn verbintenis uit zal dienen.

Poll

Is Mourinho de ideale manager voor Tottenham?

(3696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws