Update: 'Newcastle akkoord met Tottenham over verhuur beoogde vervanger Willems'

Update: 'Newcastle akkoord met Tottenham over verhuur beoogde vervanger Willems'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 16:58di 21-01-2020 om 16:58

Laatste update: donderdag 30 januari 2020 om 06:43do 30-01-2020 om 06:43

Newcastle United moet dringend de transfermarkt op na het wegvallen van Jetro Willems. De Nederlandse linksback van The Magpies verstapte zich zaterdag tegen Chelsea, scheurde zijn kruisband af en zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Volgens The Telegraph is Danny Rose van Tottenham Hotspur een serieuze optie om het gemis van Willems op te vangen. De 29-voudig international van Engeland was afgelopen zomer al in beeld bij Newcastle United, dat zich uiteindelijk versterkte met Willems.

In de tussentijd zijn de perspectieven van Rose er bij zijn huidige club niet bepaald rooskleuriger op geworden. Sinds de entree van José Mourinho kwam hij – mede door blessureleed – slechts vijf keer in actie in alle competities. Zaterdag behoorde hij ook al niet tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met Watford: volgens The Daily Mail had Rose tijdens de daaropvolgende uitlooptraining een botsing met Mourinho.

Update: Newcastle United heeft volgens de BBC een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over de overstap van Danny Rose. Hoewel de laatste plooien nog gladgestreken moeten worden, hoopt Newcastle dat het Rose voor het sluiten van de transfermarkt nog kan presenteren als vervanger van de geblesseerde Jetro Willems, die dit seizoen niet meer in actie komt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws