'Quintero wordt aangeboden bij Ajax; Overmars vindt Colombiaan te duur'

'Quintero wordt aangeboden bij Ajax; Overmars vindt Colombiaan te duur'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 20:58di 21-01-2020 om 20:58

Juan Fernando Quintero, de Colombiaanse aanvallende middenvelder van River Plate, is volgens De Telegraaf aangeboden bij Ajax. In Zuid-Amerika zijn er geruchten dat de Amsterdammers serieuze interesse hebben in de 27-jarige spelmaker, maar hij zou te duur zijn.

Quintero, die in Europa voor FC Porto speelde en in 2012 al debuteerde in het Colombiaanse elftal, is aangeboden bij de Amsterdammers. De ochtendkrant meldt echter ook meteen dat Ajax er 'nog geen brood in ziet', mede door de hoge prijs van de aanvallend ingestelde middenvelder.

De Telegraaf reageert daarmee op geruchten uit Zuid-Amerika, waar het lokale Radio del Plata meldde dat Ajax vijftien miljoen euro over had voor Quintero. De middenvelder heeft echter een ontsnappingsclausule van 22 miljoen euro in zijn contract staan. River Plate was volgens Radio del Plata wel bereid om te luisteren naar het Amsterdamse voorstel, maar die geruchten verwijst De Telegraaf naar het rijk der fabelen.

Quintero staat bekend als een technisch begaafde speler, maar hij is wel bijzonder blessuregevoelig. Zo is hij net hersteld van een ernstige kruisbandblessure en zat hij tijdens zijn carrière wel vaker in de lappenmand.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws