Berghuis: 'We konden de doelen allebei nog zien, dus we wilden eigenlijk door'

Berghuis: 'We konden de doelen allebei nog zien, dus we wilden eigenlijk door'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 22:54di 21-01-2020 om 22:54

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 23:16di 21-01-2020 om 23:16

Steven Berghuis vroeg aan scheidsrechter Kevin Blom of hij de wedstrijd niet toch verder wilde laten spelen, maar daar ging de scheidsrechter bij de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord niet op in. Het duel is gestaakt vanwege de dichte mist en wordt volgende week pas hervat.

Tijdens de wedstrijd meldde Blom zich bij Berghuis en een aantal spelers van Fortuna om de situatie te bespreken. "Hij vroeg aan ons of wij vanuit de middencirkel de beide goals nog konden zien", legt Berghuis uit bij FOX Sports. "Dat konden we allebei en beide teams wilden eigenlijk ook doorspelen. Je zit helemaal in zo'n wedstrijd."

De lange reis die Feyenoord al achter de rug had speelde volgens de captain van de Rotterdammers ook mee. "We zijn helemaal vanuit Rotterdam hier naartoe gekomen. Dan speel je hem liever gewoon uit. Maar dan kijk ik naar mezelf en hoe ik op het veld sta. De supporters of de mensen die zitten te kijken, daar denk je op zo'n moment niet aan. We wilden voor onszelf doorspelen."

De wedstrijd wordt volgende week woensdag hervat met een 1-1 stand. Een eigen doelpunt van Fortuna leidde de 1-0 van Feyenoord in, waarna Felix Passlack vlak na rust gelijk maakte.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws