Geschrokken Van den Brom vreest voor aanvoerder: 'Hij is geen zeikerd of piepert'

Geschrokken Van den Brom vreest voor aanvoerder: 'Hij is geen zeikerd of piepert'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:05wo 22-01-2020 om 07:05

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 14:12wo 22-01-2020 om 14:12

John van den Brom vreest met grote vreze voor aanvoerder Willem Janssen. De verdediger moest dinsdagavond tijdens het bekerduel met FC Eindhoven in hevige pijn het strijdtoneel verlaten.

Van den Brom was zich na afloop voor de camera's van FOX Sports direct bewust van de ernst van de blessure bij zijn aanvoerder. "Ik heb geen goed gevoel, Willem is geen zeikerd of piepert. Het is een positieve gozer, maar die zit er zelf ook behoorlijk doorheen. Hij loopt op krukken, da's meestal geen goed vooruitzicht", verzucht de oefenmeester.

De trainer van FC Utrecht kreeg na afloop van de wedstrijd de beelden van het voorval voorgeschoteld en zijn reactie sprak boekdelen. "Ik zie het nu pas voor het eerst. Het was koud, maar krijg het hier nog veel kouder van. Je ziet de uitdrukking op zijn gezicht. Ik weet wat hij constant doet om fit te zijn en fit te blijven op zijn leeftijd."

Christian Willaert, interviewer van dienst bij FOX Sports dacht aan een kruisbandblessure, en legde dat voor aan Van den Brom, die op zijn beurt weigerde om definitief uitsluitsel te geven over de daadwerkelijke blessure. "Ik ben geen dokter gelukkig, maar we moeten het afwachten. Alles wat ik nu zegt wordt morgen misschien achterhaald, maar ik vrees er wel voor.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws