Loyale Jörgensen wil supporters wat teruggeven: 'Feyenoord is mijn club geworden'

Loyale Jörgensen wil supporters wat teruggeven: 'Feyenoord is mijn club geworden'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:43wo 22-01-2020 om 07:43

Nicolai Jørgensen lijkt eindelijk op de weg terug naar zijn oude vorm. De Deense spits is vastberaden de Rotterdamse supporters wat terug te geven na een, op zijn zachtst gezegd, tegenvallende periode.

Jørgensen werd lange tijd geteisterd door blessures, en is zoekende naar zijn topvorm die hij eerder in Rotterdam etaleerde. Zaterdagavond liet hij eindelijk weer een glimp van de oude Jørgensen zien. "Ik had toen geen haast te vertrekken en nu nog steeds niet. Ik wil mensen eerst wat teruggeven. Ik ga niet weg als de spits die het twee jaar goed heeft gedaan en daarna niks tot weinig meer heeft laten zien. Dát is mijn eer te na. Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur", verkondigt hij in een interview aan Voetbal International.

Met 'toen' refereert de Deense spits naar de periode net na zijn debuutjaar in Rotterdam, toen Newcastle United concreet werd voor zijn diensten. "Er kwam ook interesse, ik was een keer dicht bij een transfer, maar die ketste af en daarna is het alleen maar minder gegaan. Ik kreeg last van blessures die me lang aan de kant hebben gehouden. En toch heb ik nooit spijt gehad dat ik niet ben weggegaan. Dat gevoel gaf me de bevestiging dat Feyenoord gewoon mijn club is geworden", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws