Schoolreisje voor spelers Spakenburg: 'Ben zeker van plan om zijn shirt te scoren'

Schoolreisje voor spelers Spakenburg: 'Ben zeker van plan om zijn shirt te scoren'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 08:38wo 22-01-2020 om 08:38

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 08:43wo 22-01-2020 om 08:43

De bekerkoorts in Spakenburg is inmiddels ruim boven een kookpunt uitgestegen. Marlon Versteeg, aanvaller bij de club, kan niet wachten tot het duel van start gaat.

Ruim 2000 supporters maken woensdagavond de tocht naar de Johan Cruijff Arena. "Hier droom je als kleine jongen van. Ik heb er de laatste tijd veel aan gedacht", vertelt hij aan De Gelderlander. "Ik verheug me enorm op de entourage, de sfeer. Dat het stadion is uitverkocht, laat zien hoe populair Ajax nu is. Het is moeilijk voor te stellen hoe het zal zijn op het veld te staan tussen al die grote namen", conludeert hij.

Versteeg kwam per toeval terecht bij het nieuws dat zijn club aan Ajax gekoppeld werd tijdens de loting, en kon zijn vreugde niet onder stoelen of banken steken. "We keken die avond naar het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Toen ik naar de bekerloting zapte en de uitkomst zag, stond ik te juichen in de huiskamer!" Toch heeft hij één klein minpuntje. "Jammer dat Hakim Ziyech waarschijnlijk niet meedoet. Ik vind hem de beste speler van de Eredivisie."

Versteeg is op de weg terug van een blessure en zal niet in de basis starten. "Een invalbeurt tegen Ajax zou geweldig zijn. Zo'n kans krijg ik misschien maar één keer in mijn leven." Daarnaast hoopt hij een shirtje te scoren van een van zijn idolen: Donny van de Beek. "Ik kijk graag naar hem als voetballer, naar zijn loopacties. In de jeugd van Vitesse heb ik vaak tegen hem gespeeld. Ik ben zeker van plan zijn shirt te scoren.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws