'Barcelona mikt op dure Rodrigo als beoogde vervanger geblesseerde Suárez'

'Barcelona mikt op dure Rodrigo als beoogde vervanger geblesseerde Suárez'

22-01-2020 09:03 Laatste update: 09:05
18

FC Barcelona zou nadrukkelijke belangstelling hebben voor Rodrigo, melden diverse Catalaanse media. Barça is op zoek naar een stand-in voor de geblesseerde Luis Suárez.

Suárez lijkt de komende maanden toe te moeten kijken en dus schakelt de Catalaanse grootmacht verder, meldt onder andere Marca. De interesse in Rodrigo doet wel het hoofd breken in Barcelona, Valencia zou immers geen genoegen nemen met een bod van minder dan zestig miljoen euro. Het is echter waarschijnlijk dat Barcelona sowieso diep in de buidel moet tasten, aangezien ze graag een spits van naam aan willen trekken, die in staat is om er meteen te staan. Dit in tegenstelling tot het geflopte huwelijk tussen Barça en Kevin-Prince Boateng van afgelopen winter.

Wedden

Meer odds

Quique Setién zou zeer gecharmeerd zijn van de linkspoot, en men verwacht in Barcelona dat Rodrigo in staat is om zeer snel te wennen aan zijn stijl van spelen, waardoor hij een goede optie is, ondanks zijn flinke prijskaartjes. Naast Rodrigo zingen ook de namen van Pierre-Emerick Aubameyang en Timo Werner rond, maar zowel Arsenal als RB Leipzig zijn niet bereid om hun topspitsen te laten vertrekken deze winter. Het rijtje spitsen loopt nog verder door, Edinson Cavani, Krzysztof Piatek en Fernando Llorente zijn namen die ook rondzingen door het Nou Camp.