Done deal: Czyborra verlaat Heracles Almelo en maakt droomtransfer

Done deal: Czyborra verlaat Heracles Almelo en maakt droomtransfer

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 15:00wo 22-01-2020 om 15:00

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 15:56wo 22-01-2020 om 15:56

Lennart Czyborra verlaat Heracles Almelo voor een avontuur in de Serie A. De Duitse verdediger tekent bij Atalanta Bergamo. Heracles-trainer Frank Wormuth bevestigde dinsdag al dat Czyborra al op weg was naar Italië.

"Bij Heracles Almelo heb ik een hele mooie tijd gehad", laat Czyborra weten op de site van Heracles. "Ik ben de club en de supporters zeer dankbaar voor wat zij mij geboden hebben. Dankzij de mensen hier ben ik in een korte tijd een betere voetballer geworden. Daardoor krijg ik nu de kans het bij Atalanta Bergamo te laten zien. Ik ben blij dat ik voor Heracles Almelo gespeeld heb."

Tim Gilissen, technisch manager van Heracles, geeft een groot compliment aan Czyborra. "Lennart heeft zich in het shirt van Heracles Almelo stormachtig ontwikkeld. Hij mag trots zijn op de stap die hij nu maakt. Voor ons als Heracles Almelo is het een goed teken dat een club als Atalanta Bergamo zich opnieuw meldt voor een van onze spelers."

"Sportief gezien is het niet het meest ideale moment om iemand met de kwaliteiten van Lennart te laten gaan, maar voor Heracles Almelo is dit een unieke transfer. Het is niet de eerste keer dat we een blikvanger kwijtraken. Ook nu gaan we aan de slag het vertrek op te vangen."

Czyborra (20) heeft bij Atalanta voor 4,5 jaar getekend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws