Update: Feyenoord schotelt topschutter (15) eerste profcontract voor

Update: Feyenoord schotelt topschutter (15) eerste profcontract voor

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 15:47wo 22-01-2020 om 15:47

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 18:24wo 22-01-2020 om 18:24

Feyenoord heeft Ilyas El Moussaoui vastgelegd. Woensdag tekende de aanvaller (15) zijn eerste profcontract in De Kuip. El Moussaoui ligt nu tot 2023 vast.

Dat meldt Voetbal International. Het contract van El Moussaoui gaat aankomende zomer in. "We zijn heel blij dat we de komende jaren van het talent van Ilyas kunnen blijven genieten", citeert VI hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard.

"Het feit dat hij pas vijftien jaar is maar al wel basisspeler is in Onder-17 zegt natuurlijk al iets, evenals zijn statistieken. Dit contract is een eerste, belangrijke stap en een signaal dat we geloven dat Ilyas zich de komende jaren bij ons door kan blijven ontwikkelen", zegt Brard.

El Moussaoui kwam anderhalf jaar geleden over van NAC Breda. Hij speelt dit seizoen in Feyenoord O17 en bewijst zich in dat elftal als doelpuntenmachine met dertien goals in veertien wedstrijden.

Update: Feyenoord heeft de deal via de officiële kanalen bevestigd. "Nu ik in het stadion sta, besef ik dat ik hier ooit op het veld kan staan als ik hard blijf werken", laat hij weten. "Ik hou van strijd, dat past denk ik bij Feyenoord", laat El Moussaoui weten in een reactie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws