Ouders Cavani zijn boos op PSG: 'Ze behandelen hem oneerlijk'

Ouders Cavani zijn boos op PSG: 'Ze behandelen hem oneerlijk'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 16:07wo 22-01-2020 om 16:07

De ouders van Edinson Cavani hebben geen goed woord over voor de houding van Paris Saint-Germain. Hun zoon is naar verluidt op weg naar Atlético Madrid, maar de topclub uit Parijs ligt vooralsnog dwars.

"Ik zie hem daar graag spelen", zegt Luis Cavani tegenover het Spaanse El Chiringuito. "Hij wil vertrekken omdat hij moet spelen. De kans is groot dat hij deze maand naar Atlético vertrekt. Er is ook een optie om in juni te vertrekken. Er zijn veel clubs geïnteresseerd, maar als je je woord geeft aan een club, moet je je daaraan houden."

"Als hij toestemming krijgt om te vertrekken en Atlético hem nog wil, denk ik dat hij gaat. Hij moet spelen en op dit moment speelt hij maar een paar minuten per wedstrijd. PSG behandelt hem oneerlijk", vervolgt Cavani sr..

Ook Berta Gomez, de moeder van Cavani, laat zich horen. "PSG heeft drie aanbiedingen van Atlético Madrid geweigerd. Hij heeft gevraagd om een transfer, we wachten nu nog op een akkoord tussen beide clubs. Hij is boos omdat hij niet begrijpt waarom de club voor een transfer gaat liggen als ze hem toch niet gebruiken. Simeone wil hem graag hebben, maar Thomas Tuchel zegt dat hij hem nodig heeft voor de Champions League."

Poll

Atlético is de beste optie voor Cavani

(515 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws