Arnhemmers schuwen Ajax niet op jacht naar De Kuip: 'Begint nu wel te kriebelen'

Arnhemmers schuwen Ajax niet op jacht naar De Kuip: 'Begint nu wel te kriebelen'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 21:50wo 22-01-2020 om 21:50

Vitesse plaatste zich woensdagavond met een prima overwinning op Heracles Almelo (0-2) voor de kwartfinales van de KNVB Beker. De overwinning zorgt er in Arnhem voor dat herinneringen aan het seizoen van 2016/2017 naar boven komen.

Vitesse won in dat seizoen de KNVB Beker en dus komen er alweer gevoelens van dat seizoen naar boven bij Patrick Vroegh, geeft hij toe aan Omroep Gelderland. "Ik zat toen in De Kuip de finale te kijken. Dus ik moet eerlijk zeggen, het begint nu wel te kriebelen. Maar ik denk ook dat dat hoort. Je speelt er toch voor, voor die finale. Het is afwachten wat de volgende ronde wordt, maar in principe zijn we twee overwinningen weg van de bekerfinale. En daarin staan is toch een droom."

In die bewuste volgende ronde bestaat er een grote kans dat Ajax op bezoek komt in het GelreDome. Trainer Edward Sturing, die tevreden was over de wedstrijd van zijn ploeg, sluit een stunt niet uit. "Iedere ploeg in de wereld is te verslaan. Dat is het leuke aan voetbal, niemand wint gegarandeerd. Je speelt wel tegen de beste ploeg van Nederland, maar als je er niet van kan winnen, dan moet je er ook niet aan beginnen." Vroegh sluit zich aan bij zijn oefenmeester. "In het bekervoetbal weet je het maar nooit. Een thuiswedstrijd tegen Ajax, daar droom je wel van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws