Spakenburg-speler kapt ermee na Ajax-uit: 'Alsof je in je rug bent gestoken'

Spakenburg-speler kapt ermee na Ajax-uit: 'Alsof je in je rug bent gestoken'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 10:16do 23-01-2020 om 10:16

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 11:24do 23-01-2020 om 11:24

SV Spakenburg heeft woensdagavond niet alleen de bekerwedstrijd tegen Ajax (7-0) verloren, meldt De Bunschoter. De 23-jarige aanvaller Argjend Selimi heeft per direct zijn spullen ingeleverd bij de tweededivisionist en is vertrokken.

Selimi kreeg geen speeltijd in de Johan Cruijff Arena en voelt zich in zijn eer aangetast. "Ik heb m’n tas ingeleverd", vertelde hij bij terugkeer in Spakenburg aan De Bunschoter. "Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er word je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund... Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen."

Eric Meijers, trainer van Spakenburg, liet Jasper Beekhuis, Roy Castien en Hero van Lopik wel invallen tegen Ajax. De tweededivisionist hield achttien minuten stand, maar moest het hoofd buigen na de openingstreffer van Siem de Jong. De Ajax-routinier scoorde nog twee keer, gevolgd door goals van Lassina Traoré (tweemaal), Dusan Tadic en Naci Ünüvar.

Selimi kwam in oktober nog in het nieuws toen hij in de slotfase van de derby tegen IJsselmeervogels een doodschop gaf aan Ahmed El Azzouti. Hij had zelf vlak daarvoor de 2-2 gemaakt. Selimi zei na afloop geen spijt te hebben van zijn actie en werd voor vijf wedstrijden geschorst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws