Spakenburg verrast door opstappen Selimi: 'Zo snel mogelijk met hem in gesprek'

Spakenburg verrast door opstappen Selimi: 'Zo snel mogelijk met hem in gesprek'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 14:45do 23-01-2020 om 14:45

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 14:48do 23-01-2020 om 14:48

Spakenburg wil zo snel mogelijk in gesprek met Argjend Selimi. De aanvaller van de amateurclub uit Bunschoten-Spakenburg besloot woensdagavond direct na het bekerduel met Ajax op te stappen. 

Selimi bleef woensdag de gehele wedstrijd op de bank en dat maakte hem furieus. Toen de selectie 's avonds laat terugkeerde op de club leverde hij direct zijn spullen in. Tegen De Bunschoter zei hij: "Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er word je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund... Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen."

"We willen zo snel mogelijk een gesprek met Argjend", reageert Hugo Bol namens de amateurclub in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We hebben het nieuws natuurlijk ook gelezen, maar we horen dit liever uit de mond van Argjend zelf. Pas dan kunnen we inhoudelijk reageren." De komende dagen traint Spakenburg in aanloop naar het competitieduel met AFC van komende zaterdag. Bol heeft 'op dit moment geen idee' of Selimi komt opdagen. 

Spakenburg verloor woensdag met 7-0 van Ajax. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws