Update: 'Dortmund bereikt akkoord met Juventus en betaalt 23 miljoen voor Can'

Update: 'Dortmund bereikt akkoord met Juventus en betaalt 23 miljoen voor Can'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 15:58do 23-01-2020 om 15:58

Laatste update: donderdag 30 januari 2020 om 08:33do 30-01-2020 om 08:33

Borussia Dortmund is bereid om ver te gaan in de onderhandelingen met Juventus over een transfer van Emre Can. De Duitsers kwamen al met een bod van achttien miljoen euro op de proppen maar Juventus verlangt een hoger bedrag.

Juventus is in principe niet van plan om Can deze winter te laten gaan maar het heeft er alle schijn van dat een fraai bod de clubleiding kan doen zwichten. Borussia Dortmund zag een bod van achttien miljoen euro al worden afgewezen maar is niet van plan om het daarbij te laten, aldus de Italiaanse journalist Nicolò Schira. Juventus houdt voorlopig zijn poot stijf in de onderhandelingen, die dus nog steeds aan de gang zijn. 

In Dortmund ligt een contract tot 2024 klaar voor Can, die amper aan spelen toekomst in Turijn. Dit seizoen gaat de Duits international gebukt onder de fikse concurrentie en begon hij slechts zes keer in de basis. 

Update: Borussia Dortmund heeft een akkoord bereikt met Juventus over de transfer van Emre Can. Die Schwarzgelben huren de Duitse international tot het einde van het seizoen van de Italiaanse kampioen, waarna hij in de zomer voor 23 miljoen euro definitief de overstap maakt. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Kicker. De 26-jarige middenvelder kwam dit seizoen nog weinig aan bod in Turijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws