Huntelaar laat kans op treffer liggen: 'Iedereen zei: laat Naci hem nemen'

Huntelaar laat kans op treffer liggen: 'Iedereen zei: laat Naci hem nemen'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 16:25do 23-01-2020 om 16:25

Klaas-Jan Huntelaar geeft Ajax-trainer Erik ten Hag weer wat meer opties voorin. De 36-jarige spits benadrukt dat hij zijn blessure achter zich heeft gelaten en nog altijd hongerig is.

Huntelaar viel woensdag in tijdens het bekerduel met Spakenburg (7-0). "De eerste keer pijnvrij sinds lange tijd, dus dat voelde goed", zegt hij tegen Veronica Inside. Tijdens het trainingskamp heb ik geen minuten gemaakt, dit was mijn eerste wedstrijd weer. Ik heb wel al drie of vier keer getraind, waarvan één keer echt voluit. Het gaat de goede kant op."

Huntelaar baalt dat hij zijn treffer niet wist mee te pakken tegen de amateurs. "Het maakt niet uit tegen wie het is, je baalt van elke kans die er niet ingaat", stelt de routinier. Je wilt gewoon het maximale erin stoppen. Het irriteert als dat niet kan. Nu ben ik blij dat het pijnvrij is en het goed voelt."

Met Lassina Traoré dient zich ondertussen wel een geduchte concurrent aan. "Traoré is een goede speler. Hij maakt twee mooie goals en hij is goed bezig. Als team moeten we zorgen dat we het kampioenschap binnenhalen en daar heeft iedereen zijn rol in."

Overigens liet Huntelaar een uitgelezen mogelijkheid liggen om te scoren: Naci Ünüvar mocht van hem de strafschop nemen. "Iedereen zei: laat Naci hem nemen. Dat gevoel hadden we allemaal. Het was 6-0 en dan is het mooi voor hem om zo te beginnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws