PSV met gebruikelijke namen tegen NAC, Boscagli vervangen door Viergever

PSV met gebruikelijke namen tegen NAC, Boscagli vervangen door Viergever

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 19:47do 23-01-2020 om 19:47

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 19:54do 23-01-2020 om 19:54

PSV-coach Ernest Faber komt met één verrassing in zijn opstelling voor het bekerduel met NAC Breda van donderdagavond. Jorrit Hendrix mag in de basis beginnen, terwijl Cody Gakpo hierdoor plaats moet nemen op de bank. Olivier Boscagli mag na zijn weinig succesvolle optreden tegen VVV-Venlo ook weer plaatsnemen op de bank.

PSV start verder met de gebruikelijke namen op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. De KNVB beker lijkt voor de Eindhovenaren de enige serieuze mogelijkheid op succes dit seizoen. In de Europa League werd de ploeg na de groepsfase uitgeschakeld en in de Eredivisie staat de ploeg van Faber twaalf punten achter op koploper Ajax en moet het ook AZ en Willem II voor zich dulden.

Door de basisplaats van Hendrix lijken Mohamed Ihattaren, Steven Bergwijn en Bruma de aanval van de Eindhovenaren te vormen. Bruma krijgt dus het vertrouwen om de criticasters de mond te snoeren. Pablo Rosario en Ryan Thomas completeren samen met Hendrix het middenveld.

Boscagli mag vanavond weer op de bank plaatsnemen bij PSV. Faber heeft besloten om Nick Viergever in te zetten als linksback na het weinig indrukwekkende optreden van Boscagli tegen VVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws