Stubbs onder indruk van ADO-supporters na debuut: 'Nooit ergens gezien'

Stubbs onder indruk van ADO-supporters na debuut: 'Nooit ergens gezien'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 22:31do 23-01-2020 om 22:31

Sam Stubbs debuteerde zondag bij ADO Den Haag in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Engelse verdediger was onder de indruk van de fans van ADO.

"Het was m'n zesde of zevende debuut, dus ik ben er inmiddels aan gewend", blikt de Middlesbrough-huurling terug voor de camera van ADO TV. "Maar ik was heel blij met de fans en de show voor de wedstrijd. Dat was nieuw voor me."

Met de belangrijke overwinning op RKC kende Stubbs een lekker debuut bij ADO en dat werd na afloop gevierd. De verdediger was onder de indruk van de thuissupporters. "Ja, die waren goed. De spandoeken kregen natuurlijk veel aandacht, zelfs in Engeland. Maar ik was echt heel erg onder de indruk. Ze bleven zingen van de eerste tot de laatste minuut. En het vieren na afloop was echt tof, dat had ik nog nooit ergens gezien."

ADO liet zondag zien dat het de nul kan houden en dat is voor een verdediger natuurlijk belangijk. "We kunnen op voorsprong komen en we kunnen die voorsprong verdedigen. Met de nul houden is het altijd zo dat verdedigers op worden beoordeeld, maar het is iets van het collectief. De voorste vijf of zes spelers zullen veel meer hebben gelopen dan ik", aldus Stubbs.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws