Liverpool is niet te stoppen en wint dankzij Firmino in slotfase bij Wolverhampton

23-01-2020 22:52 Laatste update: 22:57
42

Liverpool blijft maar winnen in de Premier League. Donderdagavond pakte de ploeg van manager Jurgen Klopp opnieuw drie punten op bezoek bij Wolverhampton: 1-2.

De trotse en ongeslagen koploper van de Premier League kwam al snel op voorsprong in het duel met Wolves, de nummer zeven van de ranglijst. Aanvoerder Jordan Henderson kopte na acht minuten al raak namens de bezoekers.

Met die rake kopbal zette Henderson ook al direct de ruststand op het scorebord, maar na de onderbreking knokte Wolves zich terug in de wedstrijd. Raúl Jiménez kopte een afgemeten voorzet op knappe en fraaie wijze achter Liverpool-goalie Alisson Becker.

Vervolgens leek het er lange tijd op dat Liverpool genoegen moest nemen met één punt. Dat zou het eerste puntverlies zijn sinds 20 oktober 2019, toen er gelijk werd gespeeld op bezoek bij Manchester United (1-1). Maar in de 84'ste minuut besliste Roberto Firmino anders. De Braziliaan pikte de bal op, dribbelde richting het doel en schoot Liverpool naar de 22ste overwinning in het huidige Premier League-seizoen.