'Leicester City wil Bergwijn verlossen van sportieve crisis bij PSV'

'Leicester City wil Bergwijn verlossen van sportieve crisis bij PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 11:14vr 24-01-2020 om 11:14

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 11:34vr 24-01-2020 om 11:34

Steven Bergwijn kan naar verluidt rekenen op belangstelling van Leicester City. De Premier League-club zou de Nederlander naar Engeland willen halen.

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio weet te melden dat Leicester een oogje heeft op Bergwijn, die afgelopen zomer al in verband werd gebracht met een vertrek bij PSV. Onder meer Ajax zou toen hebben geaasd op de diensten van de aanvaller. Bergwijn tekende echter een nieuw contract in Eindhoven tot de zomer van 2023.

Nu zou Leicester, de huidige nummer drie van de Premier League, dus interesse hebben in Bergwijn. Manager Brendan Rodgers is volgens de berichten wel gecharmeerd van Bergwijn, maar het is de vraag of PSV de international laat gaan. Gezien de sportieve crisis waar de club momenteel in verkeert, lijkt de kans klein dat de club Bergwijn wil verkopen.

Dit seizoen kwam Bergwijn tot 29 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij zes keer wist te scoren. PSV strandde donderdagavond in het bekertoernooi door met 2-0 onderuit te gaan bij NAC Breda, waardoor de kans op een prijs lijkt verkeken. PSV wist niet te overwinteren in de Europa League en moet het in de competitie momenteel doen met een vierde plaats op de ranglijst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws