'Komende jaar zal blijken of club in subtop of top Eredivisie hem gaat benaderen'

'Komende jaar zal blijken of club in subtop of top Eredivisie hem gaat benaderen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 11:44vr 24-01-2020 om 11:44

Kaj de Rooij heeft de sterke ambitie om in de Eredivisie te gaan spelen. De negentienjarige aanvaller maakt dit seizoen indruk bij FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie.

Dat smaakt naar meer voor de buitenspeler. In gesprek met Omroep Brabant laat De Rooij weten: "Ik hoop ooit in de Eredivisie te spelen. Of het nu dit seizoen al komt of later maakt mij niet uit. Ik moet gewoon mezelf blijven ontwikkelen en dan komt het vanzelf. " Met FC Eindhoven lijkt promotie naar de Eredivisie na dit seizoen onwaarschijnlijk: de club staat op de dertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

"Het doel is nog altijd om de play-offs te halen. We staan er nu niet al te best voor, maar dat blijft wel ons doel", aldus De Rooij, die indruk maakte tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven en ook trainer Ernie Brandts heeft een hoge pet van zijn speler op. "Hij moet een bepaalde ontwikkeling doormaken en dan zal het komende jaar blijken of een club in de subtop of de top hem gaat benaderen. Dat ligt aan hemzelf, aan zijn instelling. De vaardigheden heeft hij ervoor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws