Frenkie de Jong geconfronteerd met trainerswissel bij Barça: 'Die intentie blijft'

Frenkie de Jong geconfronteerd met trainerswissel bij Barça: 'Die intentie blijft'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 13:15vr 24-01-2020 om 13:15

De trainerswissel bij FC Barcelona heeft voor Frenkie de Jong niet gek veel veranderd. Dat laat de 22-jarige middenvelder vrijdag weten.

Barça verving Ernesto Valverde anderhalve week geleden door Quique Sétien. De eerste twee wedstrijden onder de Spaanse trainer werden gewonnen, maar overtuigend was het nog niet: Granada en derdeklasser UD Ibiza werden met minimaal verschil verslagen: 1-0 en 1-2.

"Hij vraagt niks concreets van mij", zegt De Jong in een interview met AS over de samenwerking met Sétien, die bekend staat als een trainer die 'mooi voetbal' predikt. "Hij heeft dezelfde ideeën als Valverde, de stijl van Barcelona. Het enige wat is veranderd, zijn de kleine details. Maar de intentie blijft om de bal te hebben."

Iets meer dan een jaar geleden werd de Barça-transfer van De Jong officieel beklonken in Camp Nou. "Ik heb mezelf goed aangepast, ben gelukkig, maar ik weet dat ik nog veel beter kan", laat hij weten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag één jaar geleden werd de transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona beklonken. ⚪️🔴⚪️ 🤝 🔴🔵 #throwbackthursday #dejong21

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) op

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws