Feyenoord is weer 'helemaal terug': 'Wie denkt dat wij winnen, snapt het niet'

Feyenoord is weer 'helemaal terug': 'Wie denkt dat wij winnen, snapt het niet'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 14:30vr 24-01-2020 om 14:30

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 14:35vr 24-01-2020 om 14:35

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth tempert de verwachtingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zaterdag. De Duitse coach zag zijn ploeg de vorige twee wedstrijden verliezen en is daarnaast van mening dat Feyenoord onder Dick Advocaat goed bezig is.

Wormuth trapt dan ook flink op de rem. Zaterdag wacht het duel met de manschappen van Advocaat, een week later staat de wedstrijd tegen het eveneens sterk spelende Willem II op het programma. "Die twee duels kunnen we verliezen, maar het gaat erom hoe we verliezen" wordt Wormuth geciteerd door TC/Tubantia. "We willen de duels gebruiken om terug naar de basis te gaan. Geen druk, maar weer als een team aan het werk. Als het minder gaat dan wil iedereen zichzelf helpen, maar we zijn een team."

Heracles verloor vorig seizoen ook de eerste wedstrijd na de winterstop. "Het lijkt normaal voor het team, daarom zeggen we: denk niet te veel na, vergeet de verwachtingen, ga terug naar ons spelidee", aldus de Duitse trainer. "Als iemand denkt dat we van Feyenoord winnen: die snapt het niet. Feyenoord is helemaal terug sinds Dick Advocaat daar trainer is."

Poll

Wie gaat er zaterdag winnen bij Heracles-Feyenoord?

(2984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws