Advocaat heeft transfernieuws: 'Nog niet getekend, maar het ziet er goed uit'

Advocaat heeft transfernieuws: 'Nog niet getekend, maar het ziet er goed uit'

24-01-2020 14:33 Laatste update: 14:58
112

De transfer van Róbert Bozeník naar Feyenoord lijkt een kwestie van tijd. Dick Advocaat laat op de persconferentie in De Kuip weten dat het 'er goed uitziet'.

Bozeník wordt volgens RTV Rijnmond vrijdag in Rotterdam verwacht om de laatste plooien met Feyenoord glad te strijken. Op social media gaat het gerucht dat de Slowaakse spits op korte termijn gaat tekenen.

"Bozeník heeft nog niet getekend, maar het ziet er goed uit, hoor ik", laat Advocaat volgens het Algemeen Dagblad weten op de persconferentie richting het competitieduel met Heracles Almelo. Tegenover RTV Rijnmond: "Ik weet niet wanneer die komt en wanneer hij traint. Of hij nu in Rotterdam is? Dat denk ik niet."

In De Kuip kan Bozeník zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. De 22-jarige spits van MSK Zilina staat ook in de belangstelling van Hamburger SV en CSKA Moskou, maar zijn voorkeur gaat uit naar Feyenoord.

Het is niet bekend hoeveel de Rotterdamse club voor hem moet betalen, maar het gaat in elk geval om miljoenen. Bozenik ligt bij Zilina vast tot medio 2022.