Faber kondigt 'topoverleg' bij PSV aan: 'Dat is nu aan de directie'

Faber kondigt 'topoverleg' bij PSV aan: 'Dat is nu aan de directie'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 16:10vr 24-01-2020 om 16:10

Het laatste woord over het bekerechec van PSV tegen NAC Breda is nog niet gezegd. Trainer Ernest Faber voert vrijdagmiddag topoverleg met algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong, melden de NOS en Voetbal International.

Faber zal tijdens het onderhoud zijn bevindingen over de selectie van PSV delen. "Het is vervolgens aan hen wat ze dan doen", stelt hij tegenover VI. De interim-trainer kraakte op de persconferentie al harde woorden, nadat de Eindhovenaren donderdag met 2-0 verloren van NAC in de achtste finale van de KNVB Beker. "Ik mis hier en daar de trots om voor deze club te willen spelen."

Ook zinspeelde Faber al op veranderingen in zijn elftal. "Ik ga spelers opstellen met de juiste energie en instelling en degenen die er extra energie in willen steken." De 'fase van praten is voorbij', zo benadrukte hij. "We hebben gisteren iets meegemaakt waar we iets mee moeten voor de toekomst. Maar we hebben niet veel tijd, want zondag volgt de wedstrijd tegen FC Twente."

Over mogelijke aankopen houdt Faber zich op de vlakte. "Gaan we doorselecteren? Zijn er nog versterkingen nodig? Dat is nu aan de directie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws