Cillessen mist treffen met oude club Barcelona: 'Ik ben niet boos op hem'

Cillessen mist treffen met oude club Barcelona: 'Ik ben niet boos op hem'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 16:36vr 24-01-2020 om 16:36

Een volgende tegenvaller voor Jasper Cillessen: de doelman moet het weerzien met zijn oude club FC Barcelona aan zich voorbij laten gaan. Trainer Albert Celades van Valencia kondigt aan dat de Oranje-international nog niet voldoende hersteld is.

De dertigjarige Cillessen raakte woensdag geblesseerd tijdens de warming-up voor het bekerduel met Logroñés. Dat terwijl hij voor het eerst sinds begin december weer in de basis zou staan. Concurrent Jaume Doménech is hem in de Primera Division in de pikorde voorbij gestreefd en keepte nu ook in de Copa del Rey. 

Celades leeft mee met Cillessen en benadrukt dat hij de oud-Ajacied niets kwalijk neemt. "Ik ben niet boos. Hij kreeg klachten toen we ons opmaakten voor het duel met Logroñés en kon niet spelen. Hij heeft nog steeds last. Hij heeft vrijdag wel een deel van de training meegedaan, maar is nog niet in staat om te spelen." Daardoor staat het vast dat Doménech zijn plaats voorlopig behoudt.

Cillessen zit ondertussen in een lastig parket. Hij vertrok afgelopen zomer bij Barça om weer eerste doelman te worden. Met het EK 2020 voor de boeg zit hij echter ook bij Valencia op de bank.

Valencia en Barcelona staan zaterdag om 16.00 uur tegenover elkaar in Mestalla.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws