Ook assistent Spakenburg stopt na Ajax-uit: Kan het niet meer opbrengen

Ook assistent Spakenburg stopt na Ajax-uit: "Kan het niet meer opbrengen"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 20:42vr 24-01-2020 om 20:42

Na Argjend Selimi heeft ook Chris de Graaf besloten te stoppen bij Spakenburg na de wedstrijd tegen Ajax. De Graaf heeft moeite met zijn rol als assistent-trainer, zo geeft hij aan. 

Na het vertrek van John de Wolf naar Feyenoord was de 32-jarige De Graaf even de interim-trainer van Spakenburg. Eric Meijers werd daarna binnengehaald als nieuwe hoofdtrainer. De Graaf werd weer assistent, maar heeft moeite met die rol. 

"Het is een moeilijke beslissing geweest, maar ik kan het niet meer opbrengen om mezelf honderd procent te geven in de rol van assistent-trainer", zo geeft hij aan op de clubsite van Spakenburg. "Iedereen kent mijn ambitie. Van die interim periode als hoofdtrainer heb ik volop genoten."

"Het is me vervolgens zwaar gevallen om na die periode mezelf weer te schikken in de rol van assistent-trainer. Al een tijdje liep ik met dat gevoel rond en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om per direct te stoppen. Mijn keuze staat los van de spelersgroep, die fantastisch is en ook los van hoofdtrainer Eric Meijers, die een assistent verdient die z'n volledige ziel en zaligheid erin steekt." De Graaf was vanaf 2017 assistent bij Spakenburg.

Aanvaller Selimi (23) maakte na de wedstrijd tegen Ajax bekend te stoppen, omdat hij geen speelminuten kreeg van Meijers. Hij heeft na een gesprek met de clubleiding echter bedenktijd gekregen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws