Update: AS Roma praat met FC Barcelona en staat geen terugkoopoptie toe

Update: AS Roma praat met FC Barcelona en staat geen terugkoopoptie toe

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 08:15za 25-01-2020 om 08:15

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 18:11zo 26-01-2020 om 18:11

FC Barcelona wil afscheid nemen van Carles Pérez en werkt nog altijd aan een huurdeal voor Rodrigo Moreno. Dat melden Diario Sport en Onda Cero. Voor Pérez is geen plaats meer in Camp Nou door de terugkeer van Ousmane Dembélé.

Het 21-jarige jeugdproduct trainde vrijdagmiddag nog 'gewoon' met de selectie van trainer Quique Setién, maar kreeg vervolgens de 'verrassende en onverwachte' boodschap dat hij per direct kan vertrekken, schrijft Diario Sport. Pérez zou zeer aangeslagen zijn door de 'koude douche' van zijn jeugdliefde, maar met AS Roma dient zich al een optie aan.

De Romeinen willen de vleugelaanvaller huren met een optie tot koop. Barça ziet meer in een transfer in januari, maar wel met een terugkoopoptie. In Stadio Olimpico moet Pérez de concurrentie aangaan met onder meer Justin Kluivert.

Barça werkt ondertussen aan de komst van Rodrigo Moreno, die het gemis van de geblesseerde Luis Suárez moet opvangen. De Spaanse kampioen steggelt nog met Valencia over de voorwaarden van de huur. Los Che wil een verplichte optie tot koop van zestig miljoen euro, maar Barcelona wil dat die clausule optioneel is.

Als alternatief stelt de Spaanse kampioen een 'boete' voor, die betaalt moet worden mocht de club niet definitief in zee gaan met de Spaanse international. Saillant genoeg neemt Rodrigo het zaterdagmiddag met Valencia op tegen Barcelona.

Update: AS Roma wil zich versterken met Carles Pérez, zo bevestigt sportief directeur Gianluca Petrachi zondag tegenover Sky Sport Italia. De komst van de Spaanse aanvaller van FC Barcelona moet binnen enkele dagen afgerond worden. "Barça zal geen terugkoopoptie hebben, want we gaan hem definitief overnemen", aldus Petrachi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws