Van Kaam baalt van blessure bij Ajax: 'Had me graag met hem willen meten'

Van Kaam baalt van blessure bij Ajax: 'Had me graag met hem willen meten'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 16:34za 25-01-2020 om 16:34

Daniël van Kaam veroverde vlak voor de winterstop een basisplaats bij FC Groningen en hoopt tegen Ajax ook tijdens de eerste thuiswedstrijd in de tweede seizoenshelft aan de aftrap te staan. Hij vindt het jammer dat Hakim Ziyech er niet bij is zondag.

Van Kaam, afkomstig uit de jeugdopleiding van de club, kijkt uit naar het duel met Ajax. "Het is weer een mooie ervaring voor mij, als ik weer speel", geeft hij aan op de clubwebsite van Groningen. "Elke tegenstander is voor mij in deze fase nog nieuw, maar we hebben natuurlijk volop informatie over iedere ploeg. Hakim Ziyech is helaas geblesseerd geraakt, met hem had ik me toch heel graag willen meten. En op het middenveld spelen verder natuurlijk jongens als Donny van de Beek en Ryan Gravenberch, die ik nog persoonlijk ken van Oranje onder-19."

Van Kaam hoopt ook in de tweede helft van het seizoen veel minuten te mogen maken bij Groningen. "Het is natuurlijk mijn grote droom om in het eerste elftal van FC Groningen te spelen en ik wil de komende tijd mijn kwaliteiten graag nog veel vaker aan de supporters laten zien", sluit hij af. De middenvelder speelde tot nu toe vier wedstrijden in de Eredivisie voor de Trots van het Noorden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws