Advocaat hekelt Feyenoord-investeerders: 'Misschien worden ze wat positiever nu'

Advocaat hekelt Feyenoord-investeerders: 'Misschien worden ze wat positiever nu'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 06:50zo 26-01-2020 om 06:50

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 07:10zo 26-01-2020 om 07:10

Dick Advocaat is blij met de tweede helft van zijn Feyenoord op bezoek bij Heracles Almelo. In een tijdsbestek van tien minuten draaidde zijn ploeg de wedstrijd volledig om, waardoor de opmars van de Rotterdamse club wordt voortgezet.

Onder leiding van Advocaat klom Feyenoord van de twaalfde naar de (voorlopig) derde plek in de Eredivisie. Toch is hij niet helemaal tevreden, vooral de investeerder kunnen op kritiek van de coach rekenen. "Onze Feyenoord-vrienden vinden het allemaal niet zo geweldig. Als je zoveel punten haalt uit zoveel wedstrijden dan heb je een heel aardig elftal", vertelt Advocaat na de wedstrijd tegen de NOS. "Misschien worden ze wel wat positiever nu. Het sentiment moet eens veranderen, hopelijk gaat iedereen het een beetje zien. Dat is totaal onnodig bij zo'n grote club..."

De werkwijze van Advocaat lijkt goed aan te slaan in Rotterdam, nu zijn ploeg de weg naar boven weer heeft ingezet. "Ik doe mijn werk. Een feit is dat mijn manier van werken overal aanslaat. Behalve bij Sparta...", vervolgt Advocaat. "Je probeert een positieve sfeer te creëren. We doen het met zijn allen."

Door de 2-3 overwinning bij Heracles bezet Feyenoord op het moment de derde plaats in de Eredivisie. Zondag kunnen Willem II en PSV de ploeg van Advocaat weer passeren, wanneer die clubs spelen tegen respectievelijk PEC Zwolle en FC Twente.

Poll

Gaat Advocaat in de top-drie eindigen met Feyenoord?

(9673 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws