'Was een gewaagde stap, ik kwam over van Ajax. De grootste rivaal van Feyenoord'

'Was een gewaagde stap, ik kwam over van Ajax. De grootste rivaal van Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 07:07zo 26-01-2020 om 07:07

Kenneth Vermeer maakte deze transferperiode zijn zo gewilde transfer naar de Verenigde Staten. De keeper vertrekt naar Los Angeles FC, na een lange periode in Nederland. Zo maakte hij in 2014 de pikante overstap van Ajax naar Feyenoord.

Toen in 2014 Feyenoord op zijn pad kwam, twijfelde Vermeer niet lang. Dit ondanks de sentimenten tussen de Rotterdamse club en Ajax. "Tuurlijk, het is een gewaagde stap, ik kwam over van Ajax. De grootste rivaal, dan is het altijd afwachten hoe je word opgevangen", vertelt Vermeer in een uitgebreid interview met Feyenoord TV. "Ik heb nooit twijfel gehad en altijd alles gegeven. Ik denk dat ik ook die waardering heb gekregen van de club en supporters."

Bij Feyenoord had hij een goede klik met zijn collega-keepers, maar deze kans kon hij niet laten schieten. "Sinds dag één dat Justin bij de selectie mee kwam trainen, hadden we een klik. We zijn goede maatjes geworden", vervolgt Vermeer. "Ik heb natuurlijk de nodige ervaring en heb een goede klik met alle jongens."

Verenigde Staten
"Ik kom al tientallen jaren in Amerika op vakantie. De competitie daar is groeiende, de laatste drie jaar begon het toch te kriebelen", verklaart de doelman zijn stap. "En ik begin ook wel wat ouder te worden, het was wel een doel om nog een mooie stap te maken naar het buitenland. Als dit op je pad komt, kan ik zelf geen nee zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws