PSV in speciale shirts tegen FC Twente: De Jong, Salcido en Beasley werken mee

PSV in speciale shirts tegen FC Twente: De Jong, Salcido en Beasley werken mee

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 08:11zo 26-01-2020 om 08:11

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 10:01zo 26-01-2020 om 10:01

PSV speelt in de thuiswedstrijd tegen FC Twente in speciale shirts. Met deze actie probeert de club aandacht te vragen voor Brainport, de benaming waarmee de toptechnologische regio rond Eindhoven wordt aangeduid.

Niet alleen de huidige spelers van PSV zijn bij de actie betrokken, ook Luuk de Jong, Carlos Salcido en DaMarcus Beasley werken er aan mee. Tijdens de wedstrijd tegen Twente speelt PSV eenmalig in het aangepaste shirt.

De metropoolregio Brainport Eindhoven besloot aan het begin van dit seizoen hoofdsponsor te worden van de Eindhovense club. VDL, ASML, Philips, de High Tech Campus en Jumbo maakten het mogelijk dat de naam van de metropoolregio drie jaar op het shirt van PSV te zien is. Met deze sponsoractie proberen de bedrijven verantwoordelijkheid te nemen richting de voetbalclub, die wordt gezien als een belangrijk deel van het vestigingsklimaat in Zuidoost-Nederland.

PSV speelt zondagmiddag om 16:45 uur in de aangepaste tricots. In het Philips Stadion wordt er dan afgetrapt tegen Twente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws