Gebroken hand tijdens FC Groningen - Ajax: 'Geen pijnstillers gehad in de rust'

Gebroken hand tijdens FC Groningen - Ajax: 'Geen pijnstillers gehad in de rust'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 17:58zo 26-01-2020 om 17:58

Deyovaisio Zeefuik speelde zondag met een gebroken hand tegen Ajax. De rechtsback van FC Groningen, die uitblonk in het duel met zijn oude club, ging desondanks voorop in de strijd.

Zeefuik vocht interessante duels uit met Ryan Babel en was negentig minuten lang het toonbeeld van strijdlust. Het resultaat mocht er zijn: een 2-1 zege op de koploper. "Ik kan wel zeggen: ik heb een gebroken hand, maar dan moet ik niet spelen", laat de onverschrokken verdediger weten aan FOX Sports.

In gesprek met RTV Noord: "Ik heb geen pijnstillers gehad in de rust, ben gewoon doorgegaan. Ik heb alles gegeven, meerdere tackless ingezet. Mooi om te zien hoe positief het publiek daar dan op reageert. Als ik het duel inga heb ik maar één ding voor ogen: als winnaar uit de strijd komen."

Voor Zeefuik was de zege op Ajax extra speciaal, omdat hij als geboren Amsterdammer jarenlang in de Ajax-opleiding speelde. "Ik heb het benaderd als alle andere wedstrijden, maar natuurlijk is Ajax mijn oude club en ben ik een Amsterdammer. We wilden het ze gewoon zo moeilijk mogelijk maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws