Voetbal International: Van Aanholt moet nieuwe linksback PSV worden

Voetbal International: Van Aanholt moet nieuwe linksback PSV worden

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 19:42zo 26-01-2020 om 19:42

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 20:24zo 26-01-2020 om 20:24

Patrick van Aanholt moet de nieuwe linksback van PSV worden. Dat meldt Voetbal International. De Eindhovenaren hebben een bod neergelegd bij Crystal Palace.

Het is geen geheim dat PSV naarstig op zoek is naar een nieuwe linksback en ziet in Van Aanholt de 'ideale kandidaat' om het hoofdpijndossier op te lossen. Een akkoord is nog niet aan de orde, maar de geplaagde club heeft zich volgens VI wél bij Crystal Palace gemeld.

Van Aanholt moet naar verluidt tussen de zeven en tien miljoen euro kosten. Het openingsbod van PSV kan daar niet aan tippen. In 2018 waren de Eindhovenaren ook in de markt voor Van Aanholt, maar de negenvoudig Oranje-international zei toen 'nee' vanwege het kunstgras in de Eredivisie.

Het contract van Van Aanholt bij Crystal Palace loopt nog achttien maanden door. Op dit moment kampt hij met een blessure, waardoor hij nog wacht op zijn eerste minuten van 2020. Van Aanholt verliet de jeugdopleiding van PSV in 2007 voor die van Chelsea.

PSV slaagde er eerder deze transferperiode niet in Ricardo Rodriguez (AC Milan) en Thomas Ouwejan (AZ) naar Eindhoven te halen. Tegen FC Twente (1-1) speelde Nick Viergever, normaliter centrumverdediger, als linksback.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws