Dumfries reageert op bizar gerucht Derksen: Zie je m'n gezicht?

Dumfries reageert op bizar gerucht Derksen: "Zie je m'n gezicht?"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 21:51zo 26-01-2020 om 21:51

Denzel Dumfries weet niet wat hij hoort als hij door Veronica geconfronteerd wordt met het gerucht van Johan Derksen. Derksen meldde vrijdagavond dat Mark van Bommel de teugels op het gebied van voeding liet vieren en de spelers van PSV mochten eten wat ze wilden.

Zo zouden de spelers regelmatig kapsalon, shoarma en pizza's verorberen. "Zie je m'n gezicht? Wat denk je zelf? Dat slaat helemaal nergens op", vertelt Dumfries. "Het is klinkklare onzin. Er is nooit....wat is er besteld? Kapsalon en pizza's? Wanneer? Nee, nee, we zijn een professionele club, hè. Het ziet er nu allemaal niet goed uit, maar wij bestellen geen pizza, shoarma en dat soort dingen. Ik lust het wel, maar alleen in de vakanties."

Het verhaal van Derksen klinkt zeer ongeloofwaardig, maar vertoont wel veel gelijkenissen met een verhaal dat de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung in november naar buiten bracht. Na de 4-1 nederlaag tegen LASK Linz zouden de spelers van PSV een zwijnenstal hebben gemaakt van de kleedkamer en daar onder meer pizzadozen hebben achtergelaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws