Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen

"Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen"

27-01-2020 11:42 Laatste update: 11:44
115

Theo Janssen vindt dat PSV de transfermarkt op moet om een nieuwe spits te halen, mocht Steven Bergwijn daadwerkelijk vertrekken naar Tottenham Hotspur. Volgens de voormalig middenvelder van onder meer Ajax en FC Twente zou PSV zich kunnen melden bij Feyenoord voor Steven Berghuis, maar dat lijkt hem niet de oplossing.

"Ik denk wel dat ze een nieuwe spits moeten halen, als het geld van Bergwijn binnen is", begint Janssen in gesprek met VTBL. "Een spits ja, want ik denk niet dat ze het gaan redden met alleen Sam Lammers en Kostas Mitroglou. Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen. PSV heeft dat lijntje eerder uitgegooid, toen er sprake was van een vertrek van Bergwijn naar Ajax."

De komst van Berghuis lijkt Janssen echter niet de oplossing voor het probleem bij PSV. "Ik denk echt dat ze het geld beter aan een spits kunnen besteden. En hopelijk wordt het dan weer rustig in Eindhoven. Je kunt ook zien dat er veel onvrede in de spelersgroep zit. Weinig vertrouwen, weinig plezier. Lammers werd tegen FC Twente een paar keer gewoonweg overgeslagen door zijn ploeggenoten. Tekenend. Dat zal de sfeer er niet beter op maken."