Arnesen wimpelt PSV-interesse op voorhand af: 'Dan neem ik de telefoon niet op'

Arnesen wimpelt PSV-interesse op voorhand af: 'Dan neem ik de telefoon niet op'

27-01-2020 15:51
107

Frank Arnesen heeft te kennen gegeven dat PSV niet bij Feyenoord hoeft aan te kloppen voor Steven Berghuis. De Eindhovenaren lijken Steven Bergwijn te gaan verliezen aan Tottenham Hotspur en wilden Berghuis in de zomer al als vervanger halen.

Op de perspresentatie van Robert Bozeník, de nieuwe Slowaakse spits van Feyenoord, wordt Arnesen gevraagd naar de ontwikkelingen bij PSV en wat hij gaat doen als de Eindhovenaren contact opnemen over Berghuis. "Dan neem ik niet op", zegt de Deense technisch directeur lachend.

Wedden

Meer odds

Na Bozeník is er wel nog een inkomende transfer mogelijk, laat Arnesen weten. "Wij bekijken of dat kan", vertelt hij aan de aanwezige pers. "Dat is uiteraard ook een kwestie van financiën. Iemand komen is uitgesloten, dus dat zou dan een huurspeler moeten zijn. Dat zou ook op het middenveld kunnen zijn."

Op maandag sijpelden berichten uit Turkije door dat Feyenoord voor die positie op het middenveld contact met Besiktas heeft gezocht over Oguzhan Özyakup. De Turk met Nederlandse roots zou een half jaar naar Rotterdam komen en daarnaast zet Feyenoord in op een optie tot koop op de Zaandammer.